Samsung Connect Tag: розумний «маячок» для Інтернету речей

Home News Samsung Connect Tag: розумний «маячок» для Інтернету речей
17.10.2017

Південнокорейська компанія Samsung представила портативний пристрій у вигляді брелка, який допоможе відслідкувати місцезнаходження дітей, домашнього улюбленця або загублених речей.

Пристрій досить компактний: він має квадратну форму 42 х 42 х 12 мм, оснащений маленьким карабіном - тому його можна причепити до шкільного рюкзака, ошийника тварини або ж до ключів, як брелок. Щоб дізнатись місцезнаходження Connect Tag – достатньо відкрити додаток на смартфоні.

Мітка може інтегруватись у екосистему SmartThings – це означає, що за допомогою Connect Tag можна керувати елементами розумного будинку. Наприклад, ви можете налаштувати девайс так, щоб він вмикав світло або телевізор, як тільки ви входите у кімнату.

Новинка від Samsung підтримує GPS, Cell ID та Wi-Fi для точного відстеження місцезнаходження. Девайс захищений від вологи за стандартом IP68, а це означає, що він пропрацює на глибині 1 м впродовж 30 хвилин. Заряду акумулятора, ємністю 300 мА/год, вистачить на тиждень роботи без підзарядки.

Великий асортимент "розумних" рішень представлено у каталозі ERC, наприклад, відеореєстратори з системою аналізу можливого зіткнення та коефіцієнтом стомлюваності водія.

Джерело: Newatlas

Фото: Samsung

Products from publication
SKU: SM-R770NZSASEK
out of stock
 
Connection interface: Bluetooth 4.2; CPU: Dual-Core 1GHz; Screen resolution: 360x360; .
SKU: ADR81BLX1
out of stock
 
Type: Car recorder; Installation: windshield; Memory card capacity, GB: 32; Sensor: strike; Number of megapixels: 2.1; Video resolution: 1920x1080; Frame rate: 30 fps; Angle: 156 °; Shooting options: Loudspeaker; {4166 Motion sensor: %s; }Ports and connectors: HDMI port, miniUSB; Diagonal display: 2.7 "; Powered: cigarette lighter;
Menu
Products catalog
Products catalog